6 Ocak 2015 Salı

Ruby Kisses - Pot O'miracle

2015'in ilk postundan herkese merhabalar! Dışarıda kar yağıyor ve bu harika manzaranın keyfini çıkarmak için sevdiğimiz bir filmi izleyip, kahvemizi içmek iyi bir fikir olabilir. Tabii final haftası olan büyük bir kısmımız için bu çok da mümkün olmuyor.

Ben de bu fazlasıyla soğuk günler için sizlere kış aylarında vazgeçilmezim olan, yazın sonlarında keşfettiğim bir dudak balmından bahsedeceğim.
İsmi Ruby Kisses-pot o'miracle lip revitalizer

İçerdiği nane yağı sebebiyle yoğun mentol kokusu ve dudaklara sürüldüğü andan itibaren verdiği ferahlık hissi ürünü sevmemdeki başlıca sebeplerden.

Bir önceki yıl kullandığım ve henüz elimde bitmemiş Burt's Bees adında bir dudak balmı daha var ve
her ne kadar onu severek kullanmış olsam da pot o'miracle bu güne dek kullandığım tüm dudak balmlarından çok daha etkili olup hepsini unutturdu. Ben genellikle soğuk havalarda dışarı çıkmadan ve yatmadan önce sürüyorum. Etkisi sürüldüğü andan itibaren başlayıp uzunca bir süre devam ediyor ki sabah uyandığımda dudaklarımın hala nemli olduğunu hissedebiliyorum.
Ürün aynı zamanda uçuk gibi yaraları iyileştirme ve ciltteki kurulukları giderme amaçlı da kullanılabiliyor.

Benim gibi soğuk havalarda çabuk çatlayan dudaklardan şikayetçiyseniz ve mentol kokusundan hoşlanıyorsanız bu ürün mutlaka beğeninizi kazanacaktır.

Sürümü ile ilgili küçük bir tavsiye olarak; merhem yapısında olduğu için en etkili sürüm şekli ellerimizle ısıtıp dairesel hareketlerle dudağa uygulamak olacaktır. Tabii dışarıdayken ellerimiz her daim temiz olamayabileceğinden evde uygulayıp çıkmak daha sağlıklı olabilir.

Ürüne Watsons mağazalarından 16-17 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder