23 Ocak 2016 Cumartesi

PANTONE 2016

Her yıl Aralık ayında bir sonraki yılın rengini belirleyen Pantone, 2016'nın renklerini açıkladı. İlk kez bir yıla iki renk sığdıran Pantone'a göre bu yılın renkleri Rose Quartz (Toz pembe) ve Serenity (Bebek mavisi).
 
Pantone'nun Executive Director'ü Leatrice Eisamen "Bu yıl Pantone ilk kez iki rengi bir arada kullanıyor. Moda alanında kombin yapma açısından işi daha da kolaylaştıracak. İki rengin mükemmel uyumu pek çok markada karışımıza çıkacak. Her ikisi de pastel tonu olan renkler, özellikle ev dekorasyonunda da mükemmel uyumu yakalayacak." dedi.
 
Siz de benim gibi geçtiğimiz yılın rengi olan Marsala Şarap Kırmızısı'na takılı kaldıysanız, bu iki yumuşak geçişli, sakinleştirici renk köklü bir değişim olacak gibi.

12 Ocak 2016 Salı

ALTIN KÜRE 2016

Oscar provası olarak değerlendirilen Altın Küre ödüllerinin 73.'sü geçtiğimiz günlerde Beverly Hills'de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. The Revenant "Diriliş" filminin damgasını vurduğu gecede En İyi Film; The Revenant "Diriliş", En İyi Erkek Oyuncu; Leonardo DiCaprio, En İyi Kadın Oyuncu; Brie Larson, En İyi Yönetmen ödülünü ise Diriliş filmi ile Alejandro Gonzalez Inarritu aldı. Komedi/Müzikal dalında En İyi Film "Marslı", En İyi Erkek Oyuncu; Matt Damon, En İyi Kadın Oyuncu ödülü; Jennifer Lawrence'ın oldu. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü Sylvester Stallone alırken En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülü ise Kate Winslet'a gitti. En İyi Animasyon Filmi Inside Out "Ters Yüz" seçildi.
 
Gelelim işin en keyifli kısmına; Siz de her törende kim ne ödül almıştan ziyade kim ne giymiş diye merak edenlerdenseniz kırmızı halıdan favori looklarıma birlikte göz atalım. 


Jennifer Lopez - Giambattista Valli
 
 
 Cate Blanchett - Givenchy Haute Couture
 
 
 Amber Heard - Gucci Couture
 

 Heidi Klum - Marchesa
 
 
 Rosie Huntington-Whiteley - Atelier Versace
 
  
    Jennifer Lawrence - Dior Couture

11 Ocak 2016 Pazartesi

FAVORİLERİM - OCAK 2016

Ocak ayı için seçtiklerimin ilki Watsons'tan yılbaşı öncesi aldığım Sweet Snuggles isimli bu el kremi ve mini tırnak törpüsü. Krem oldukça hoş bir kokuya sahip. Yapısı da oldukça hafif. Törpü ve kremin boyutları çanta içine atmak ya da seyahat sırasında yanınızda bulundurmak için ideal.
 
Deri cüzdanı ise Safranbolu seyahatimde bir deri dükkanından almıştım. Bu gibi aksesuarlara karşı son zamanlarda ilgim fazla olduğu için bu el yapımı cüzdanı kaçıramazdım. Bozuk para cüzdanı için oldukça şık bir görüntüye sahip. Siz de benim gibi deri aksesuarlar seviyorsanız instagramda @zaidmade hesabına göz atabilirsiniz.
 
Parfümlerimi genelde kozmetik alanında deneyimli markalarından seçerim fakat Pull&Bear'dan aldığım "Gym" isimli spor-şık bu parfüme iyi ki şans vermişim. Kalıcılığı çok kuvvetli diyemem fakat çok fresh bir kokuya sahip. Benim alma amacım spor sırasında kullanmaktı fakat çantaya atmalık, pratik bir boy olduğu için günlük hayatta da kurtarıcı olabiliyor.
 

Ne izlesem diye düşünenlere Wayward Pines güzel bir alternatif olabilir. Dizinin devamı getirilmemiş fakat konu itibariyle beni çok sürüklediğini söyleyebilirim.
 
Son olarak Oscar and the Wolf - Princes ile Drake - Hotline Bling dinlemenizi şiddetle öneriyorum.
 
İyi haftalar!

3 Ocak 2016 Pazar

Hoşgeldin 2016!

Yılın ilk postuyla herkese merhaba! Hepinize beklentilerinizin çok üstünde bir yıl diliyorum ve sizi hemen bloğumun güncellenmiş haliyle tanıştırmak istiyorum.
 
Öncelikle blogda her ay favorilerime yer vermeye karar verdim. Bu başlık altında bahsedeceklerim çeşitli alanlardan olacak. Bu bir kitap, müzik ya da takı olabilir.
 
Bir diğeri ise motivasyon başlığı altındaki paylaşımlar. Bu kategoride sağlıklı beslenmeden spora, kişisel gelişimden kendi yazılarıma kadar birçok şey görebileceksiniz.
 
Geri kalan bölümler ise önceden olduğu gibi seyahat, güzellik, moda trendleri, etkinlikler ve keşif üzerine olacak.
 
Unutmadan, zaman zaman stil postları yapmam için öneriler ve ricalar alıyorum. Bu konuya en başından beri sıcak baksam da çekimleri için yeteri kadar zaman ayırabileceğimden emin olamıyorum. Bir güncelleme daha yapacak olursam, muhtemelen bu konu üzerine olacaktır.
 
Bütün bunlara ek olarak önerileriniz ve fikirleriniz için husnuogluecem@gmail.com adresine mail atabilir ya da Instagram, Twitter ve Snapchat'te @ecemhusnuoglu kullanıcı adıyla beni bularak mesaj yollayabilirsiniz.
 
Bir sonraki yayın için beklemede kalın, görüşmek üzere! :)