28 Haziran 2014 Cumartesi

What's in My Bag ?

Biz kızlar için çantalarında taşıdıkları materyaller şüphesiz oldukça önemlidir. İhtiyacımız olabileceğini düşündüğümüz her şeyi çantamıza atabiliyoruz. Doğrusu bu biraz işi zorlaştırıyor ve aradığımızı bulamıyoruz. Ben de çantamı düzenlemeye karar verdiğim bir gün bu postu hazırlamayı düşündüm. Hepimizin ihtiyaç duyduğu ürünler elbette değişiyor. Benim ise çoğu zaman yanımda bulundurduğum belli başlı ürünlere gelirsek;
 

Cüzdan: DKNY
Sniff peçete: Gratis
Islak mendil: H&M
Parfüm: Elie Saab Le Parfum
Mint şeker: Starbucks
Anahtarlık: İngiltere'den
Bal özlü nemlendirici: The Body Shop
Makyaj çantası: Sephora
Ajanda: Kanyon D&R
Kolonya: Rebul mandarine
Hindistan cevizli el temizleme jeli: The Body Shop

Makyaj çantalarımız hepimiz için olmazsa olmaz bir parça. Her birimiz farklı ürünleri vazgeçilmezlerimiz yapmışızdır. Ben yeni ürünleri de denemeyi oldukça sevenlerdenim. Şu sıralar kullandığım ürünler ise şöyle:


Fondöten'i ten rengimi -kış aylarında-biraz koyulaştırmak adına kullanıyorum. Bu nedenle çok hafif ve doğal bir görüntü veren Shiseido Perfect Refining Foundation SPF15'ten çok memnunum.

Dudak koruyucular dışında -özel günler hariç- pek fazla ruj kullanmasam da natürel rengi ve dudakta hafifliğini hissettiren Clarins Instant Light 01 uzun zamandır en severek kullandığım rujum.

Son favorilerimden Dior Serum de Rouge 355 de natürel rengi ve hacim veren, yoğunlaştırılmış formülüyle oldukça başarılı.

Yine Clarins'e ait 03 Soft Blonde kaş kalemi/fırçası özellikle fırçasıyla kullanışlı bir ürünken, Loreal Paris Volume Million Lashes Excess ve The Balm eyeliner da göz makyajımın tamamlayıcılarından.

Far çok nadiren kullandığım bir ürün olsa da Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio, 3 tonuyla da her zaman ihtiyaç duyulabileceklerden.

Göz kaleminde sabit olarak kullandığım belirli bir marka olmamakla birlikte Innova ve Max Factor son dönemlerde kullandığım markalardan.

Çok seyrek ihtiyaç duysam da Innova 02 numaralı aydınlatıcı özel durumlarda işe yarayabiliyor.

Pudra ve allığa gelince; The Balm Bahama Mama bronzlaştırıcı pudrası ve Clinique Fresh Bloom 01 Peony yeni kullanmaya başladığım çok başarılı natürel tonlarda bir allık. Siz de benim gibi buğday tenliyseniz ve bronz bir cilt görüntüsünü seviyorsanız bu ürünler ihtiyaçlarınıza yanıt verecektir. Tabii uzun zaman kullandığım Guerlain Terracota da bronzlaştırıcı pudralar arasında en başarılı olanlardan, rahatlıkla tavsiye edebilirim.


 
 
 

2 yorum:

  1. Yazıyı okurken bir yandan da kendime alınacaklar listesi hazırladım valla ;)
    Çok güzel bir yazı olmuş, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler Begusum faydam olduysa cok sevindim!:))

      Sil