9 Şubat 2015 Pazartesi

NUN Vintage&Coffee

İyi haftalar! Bugün sizlere çok kısa bir süre önce keşfedip, geçtimiz günlerde gitme fırsatı bulduğum bir vintage dükkanı olan NUN Vintage&Coffee'den söz edeceğim. Moda'da son zamanlarda merak ettiğim birkaç mekandan biri olan bu küçük ama şirin dükkan, semtin ara sokaklarından birinde bulunuyor. Dolayısıyla bulabilmek için açık adres şart çünkü ulaşımı zor bir yerde olmamasına rağmen lokasyon olarak cafelerin olduğu o işlek caddede değil.
 





Eğer sizin de vintage merakınız varsa, adından da anlaşıldığı gibi çokça satılık vintage ürün, kıyafet ve birbirinden güzel atıştırmalık/kahve çeşitleri ile dolu bu yeri çok seveceksiniz. Zaman zaman teraryum workshoplarına da ev sahipliği yapan NUN'da @ateliermono tasarımı bardak altlıkları, defterler ve sketchbooklar da bulunuyor. Kahve kısmına gelirsek, biz birer Türk kahvesi içtik. Onu diğerlerinden özel yapan şey ise şüphesiz sahibesi Deniz hanımın Çeşme'den getirdiği, suyun içinde bulunan damla sakızının kahveye eşlik ediyor olması ve tabii ki o naif, eski dönemlere götüren sunumuydu. Kahvemi içerken bir yandan her köşeyi fotoğraflamaya çalışıyor ve rengarenk vintage giysilerden gözlerimi alamıyordum.





Deniz hanımın sıcakkanlılığı, sohbeti ve evimizdeymiş gibi rahat hissettirmesi mekanı bize daha da sevdirtti. Sizlere tavsiyem; her bir objesi ayrı harika olan, dekorasyonu ve kahveleriyle mutlaka uğranması gereken bir cafe&shop olan NUN'ı bizzat gidip gözlerinize görmeniz!:)



Adres: Atıfet Sokak No:12/A Moda Kadıköy
Telefon: 0216 347 2962
NUN ile ilgili son gelişmeler için;
Ve son olarak Moda'daki gündemi güncel olarak instagram @mahellemoda hesabından takip edebilirsiniz!