28 Ekim 2014 Salı

Style Zoom 3 - Leighton Meester

Uzun bir aradan sonra kafamda bir çok post konusu birikmişken ilk olarak bir süredir ara verdiğim stil incelemesi bölümüyle başlayalım istedim.Beni tanıyanların büyük bir kısmı çok sıkı bir Gossip Girl fanı olduğumu bilir.Başroldeki oyuncaların her birine ayrı hayranlığım olsa da Leighton Meester,namı değer Blair Waldorf benim için apayrı bir idol.

Bu nedenle stil incelemesindeki yoğunluk biraz onun üzerinde olabilir :)

Onu tanımayanlarınız için kısaca bahsetmek gerekirse;kendisi 1986-Teksas doğumlu bir oyuncu.11 yaşında New York'a geldiğinden beri birçok dizi,kampanya çekimi ve filmlerde boy gösteren Meester  kariyerinin zirvesini Gossip Girl ile yakalamış.

Kendisi şimdilerde günlük stili ve kırmızı halıdaki tercihleriyle takip edilen bir stil ikonu haline geldi.Ünlü tasarımcıların iddialı elbiselerini başarıyla taşımasının yanı sıra reklam kampanyalarında, magazin dergilerinin kapaklarında,oldukça aranılan bir yüz.Başlarda moda adına çok dikkat çeken bir stili olmasa da kendisi artık dünya çapında açılışlarda, moda haftalarında ve defilelerde kendi gibi ünlü kadınlarla birlikte ön sıralarda boy gösteriyor.

Ayrıca Blair rolünün ihtişamlı hayatı ve harika moda zevkinden ilham almışa benziyor ki saç ve giyim tarzında gözle görülür şekilde bir fark yaratmış.




Leighton Meester'ı bir çoğumuz asıl olarak Blair Waldorf olarak tanıdık.Rol icabıyla da olsa dizideki birbirindan ilgi çekici kıyafetleriyle gözleri üzerine çekti.





                     Dizi süresince giydiği kıyafetlerde 'mix and match' edilmiş sıradışı bir tarzı vardı.






 
Doğal yaşantısında ise kendisi oldukça salaş ve rahat giyiniyor.
 



 
Fakat kıyafet seçimlerinde ve saç stilinde zaman içinde gözle görülen bir iyileşme söz konusu.
 




  

          





Chuck ve Blair her daim favori çiftim olsa da Leighton Meester ve Adam Brody -The O.C'yi sevmek için mükemmel bir sebepti-son zamanların en tatlı çifti olabilir!
 


 
E.