29 Nisan 2014 Salı

Style Zoom 1 - Miroslava Duma

1984 doğumlu, sokak stilinin parmakla gösterilen ikonu Rus senatör Vasilay Duma’nın kızı, Miroslava Meekheva Duma daha önce Harper’s Bazaar dergisinin editörlüğünü, şimdilerde ise OK Magazine, Tatler, Glamour gibi uluslararası dergilerde freelance yazarlık yapıyor.


                                                                       
 Kendisi, tarzını alışılmadık, eklektik ve deneysel olarak tanımlıyor.

 
Birbirine zıt desenlere aynı kombinde cesurca yer vermesi ne derece profesyonel giyindiğinin bir kanıtı aynı zamanda.
 
 
Gösterişli, büyük ve dikkat çekici aksesuarlar kullanmayı seven Duma, kombinlerinde sık sık birbirinden göz alıcı statement kolyelere yer veriyor.
 



 
Alexander Wang, Chanel, Miu Miu, Lanvin, YSL ve Prada ise en sevdiği marka ve tasarımcılar arasında.
 


 



 
 
Minyon fiziği, yüz hatlarına çok yakışan saç modeli ve giydiği zaman zaman sıradışı, zaman zaman ise klasik kıyafetleriyle her daim elegan bir görüntüye sahip "Mira Duma" tüm moda dünyasının olduğu kadar benim de uzun zamandır severek takip ettiğim stil sahibi bir moda ikonu.


27 Nisan 2014 Pazar

Slip-on Sneakers

Son zamanlarda sıkça rastladığımız spor ayakkabı akımı gibi slip-on ayakkabılar da oldukça revaçta şu sıralar. Bir çok markanın bu trendi yeniden yorumlamasıyla yıllardır bildiğimiz Vans ayakkabı modelini çok daha fazla görür olduk. Esasında bu ayakkabıların üretilişi kay kay amaçlıyken artık farklı kombinlerle bir çok kıyafete uyum sağlayabilen, benim de severek kullandığım bir "must have" ürün haline geldi.
 
Sıkça rastladığımız desenlerin başında ise ekose, kare, yılan-leopar derisi, dantel, kamuflaj ve floral desenler geliyor.
 




 

 
1-Givenchy
2-Givenchy
3-Mother of Pearl
4-Christian Louboutin
5-Common Project
6-Céline